Linda & Freja

 

Min datter og jeg har haft nogle så skønne dage i Jungle Joglo.
Her opleves det autentiske Bali langt væk fra turismen.
Hos Ketut er der hjertevarme og en imødekommenhed, der sjælden ses.
Et sætning vi hørte flere gange; “ Det her er Bali; alt er muligt” og alt er virkelig muligt.
Havde vi ønsker til oplevelser, gik der ingen tid, så var vores tur arrangeret.
Som et stort ekstra plus er det økologisk mad og aldrig har det været skønnere og lettere at være vegetar.
Jeg giver de varmeste anbefalinger til dette unikke sted og jeg håber, at vende tilbage med min mand og to drenge.

Januar 2020

 

Stayed there 3 days in January and can’t put my finger on anything.
Clean place, helpful and smiling staff and Ketut♥️
Ketut guided us places nearby and with great entusiasme. Lovely Breakfast and food.
Will for sure come back - and espicially to the special and funny Ketut. Suksma♥️

Bethina

Iben & Alexander

Min kæreste og jeg var på en fantastisk rejse, ja nærmest et eventyr, på Bali gennem Ketut og Theas rejseselskab. Jungle Joglo ligger smukt omringet af palmetræer, jungle, og risterrasser.
Da vi ankom fik vi den varmeste velkomst af Ketut og hun lavede den lækreste morgenmad af lokale råvarer til os hver morgen.
Vi følte os med det samme som at være en del af Ketuts familie. Foruden Jungle Juglo, sørgede Ketut & Thea også for, at vi besøgte Balis nordøstkyst i Amed med sorte sandstrande, en rygende vulkan, og fantastisk smukke sol op- og nedgange.
Alle vores ture fik vi arrangeret gennem Ketut, såsom Tamblingan og Buyan (tvillingesøerne), Sekumpul vandfaldet, vandtemplet Tirta Empul, øen Nusa Penida og meget mere, hvilket gjorde vores rejse utrolig nem og overskuelig! Desuden deltog vi i en vildt spændende kremeringsceremoni i landsbyen hvor Jungle Joglo ligger. Jeg kan klart anbefale Ketuts madlavningskursus. Hun lærte mig at lave Gado Gado fra bunden, og det smagte helt fantastisk!
Desuden bør man unde sig sig at gå nogle ture i Jungle Joglos "baghave" (dvs. jungle med risterrasser, kaffeplantager osv.), for der er vildt imponerende flot.
Mens vi besøgte Bali havde jeg desuden fødselsdag, og Ketut overraskede med en fantastisk lækker hjemmelavet lagkage!
Jeg kan klart anbefale at rejse til Bali gennem Ketut og Thea, da de sørger for en fantastisk og autentisk oplevelse af Bali. Både Ketut og Thea er yderst behjælpelige og sørger forr at I får lige prævis den oplevelse I ønsker jer.

Heidi og familie.

Vil man opleve det autentiske Bali og komme bagved turismen. Skal man besøge Ketut og Theas Jungle joglo.

Ketut og hendes ansatte er utrolig søde, venlige og servicemindede. Ketut kan også tage jer med på udflugter til templer, hotsprings og markeder, samt give cooking classes.

Men forvent at leve med og i naturen og deres spiritualitet, med alle lydene og lugtene der hører sig til.

En varm anbefaling herfra.

17 februar 2019

 

Netop hjemvendt efter to uger med Ketut & Thea på Bali. Og vi kan ikke anbefale det nok. Hos Ketut er ordet HJEM det, der dækker bedst. Vi blev så forkælede. Hytten er fuldkommen magisk. Luksus og lækkerhed. Beliggenhed ligeså. Ketut stod på pinde, for at vores ferie skulle blive en oplevelse ud over det sædvanlige. Og det blev det. Bare spørg Ketut. og vupti.... dit ønske blev opfyldt. 
Vi føler at vores oplevelse af Bali, Balis Historie, naturen, templer og alt bag ved turist tæppet, blev mere intens og ægte, netop fordi Ketut var med som mediator. Og Fordi Thea hjemme fra lille Danmark, var med som "oversætter" og problemknuser. Så vores TAK ❤️ og anbefalinger af Jungle Joglo, kan ikke blive store nok. 
Tak for en fantastisk ferie, I to dejlige damer.

Ulla & Jesper Lynge Bergholdt 
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Sarah Markussen

Jeg har nu af to omgange besøgt Ketut i Jungle Joglo, og når jeg på et tidspunkt kommer retur igen, så bliver Jungle Joglo bestemt en del af turen.

Da jeg ankom første gang, som kvinde rejsende alene, blev jeg noget bekymret for at ende med at føle mig alene, der ude i junglen, langt væk fra cafeliv og andre turister.

Men allerede den første dag, blev de bekymringer gjort til skamme. Ketut, såvel som Adi og naboerne, er så gæstfri og åbne. Der er ikke meget der ikke kan lade sig gøre.

Ketut og Jungle Joglo får mine varmeste anbefalinger. På en indtil nu 4 måneder lang rejse rundt i Asien, har Jungle Joglo absolut været et af toppunkterne. 

31 Januar 2019

 

HELT fantastisk sted. Naturen er storslået, hytten er super luksus og hyggelig og Ketut er den bedste vært, nogen kunne ønske sig. Min veninde og jeg lagde os syge i et par dage, og Ketut pylrede om os, kom med hjemmelavet mad, the, osv oppe på værelset, kage bare fordi hun tænkte det ville hjælpe med lidt forkælelse og kørte ærinder for os, mens vi lå i sengen!

Er du interesseret i noget mere "behind the scenes" info om kulturen eller ture til hemmelige vandfald o.l., så star Ketut klar med info og agerer også gerne tourguide.

Jeg kan ikke anbefale stedet nok, hvis man søger en autentisk og hjertevarm oplevelse - om ikke andet, så bare for nogle dage, for at komme væk fra de mere turistede steder.

Vi ses snart igen!

Linn Therese Stokke

1 Februar 2019

 

Hvis du vil opleve Bali på en meget mere autentisk måde, så skal du uden tvivl besøge Ketut hos Ketut og Theas lille oase i junglen. Det er så smukt et sted, midt i naturen. En flot og luksuriøs, nybygget træhytte, men mest af alt for at opleve den varme og gæstfrihed der findes der. Ketut er en fantastisk vært, der laver rigtig lækkert mad, hjælper med at arrangere og vise dig det du ønsker og så er hun altid god for en historie eller 2, der giver dig en meget bedre forståelse for Bali og de lokale. Vi ses bestemt igen næste gang jeg lægger vejen forbi Bali!

Helle Sørensen

Mette Hedegaard Jensen

Lækkert sted i kanten af junglen og super søde, hjælpsomme og fantastiske ejere og ansatte med hjertet på rette sted og sans for detaljerne.
Vil helt klart gerne afsted igen.

Børnevenlige Bali

Min datter på 4 år og jeg havde tre overnatninger hos jer i slutningen af marts og vi vil gerne sige tusind tak for en helt igennem fantastisk oplevelse. Hele turen var en oplevelse i sig selv, men særligt tiden hos Ketut har sat sine positive spor.
Og så er det jo heller ikke ringe, når der en af dagene var en legekammerat.
Vi drømmer om at komme tilbage en gang og få lov at bo i træerne igen, som krøllebøllen siger.
Vores varmeste anbefalinger herfra ❤

Kamilla Rank

Vi, Therese Beske, Thomas Beske og undertegnede kan på det varmeste anbefale Joglo. Lige da vi ankom tog de rigtig godt i mod os og understregede mange gange at de ville behandle os, som var vi familie. Disse ord kom tydeligt til udtryk i deres handlinger. Vi fik bl.a. en rundtur i omegnen langs rismarker og kanaler og blev kørt rundt til forskellige attraktioner. Personalet er hjertevarme og smilende. Feby Pebri, datter af de to medarbejdere var så sød at køre os til et Tempel og et lokalt marked, hvor hun fulgte os rundt og fortalte lidt om de ting vi så og sørgede for at vi ikke blev snydt for groft. Værelset er nydeligt og det er rigtig hyggeligt at bo hævet over jorden. Ydermere er badeværelset også flot indrettet - det er en sjov oplevelse at bade under åben himmel. 
Så hvis du ønsker at have følelsen af at være på besøg hos din familie, så drop hotellet og book et værelse hos Joglo - Du får mulighed for at tage et indonesisk cooking class, som Ketut står for. Derudover serverer de også den lækreste frugtsalat og juice til morgenmad!

Sarah Holstein Knudsen

Børnevenlige Bali

Efter 9 helt fantastiske dage, slutter vores ophold her hos Ketut og Jungle Joglo😀
Min familie (mig, mand og 2 børn) har oplevet mere end hvad vi turde drømme om, fået lov til at komme helt tæt på lokalbefolkningen og fået minder for livet🙂 
Ketut er den mest hjertevarme værtinde, der får os til at føle os helt trykke og forkælede. Hun er en ener ❤

Sarah Christine Jørgensen 

25 April 2018

Vi har igennem 5 uger boet hos dejligste Ketut, som driver Jungle Joglo fra hjertet.
Alt bliver gjort med kærlighed - lige fra maden til de dybe samtaler. Ketut tager sine gæster til sig som sin familie, og det er tydeligt at mærke den hjertevarme person, som Ketut er.

Thea har været meget imødekommende i vores tilrettelæggelse af vores Bali-tur. Vi har fået mange gode tips og blev derigennem klædt rigtig godt på til vores Balieventyr �

Vi har gennem de 5 uger, vi boede i Jungle Joglo, været vidende til mange spændende ceremonier; bl.a balinesisk bryllup og vores purification. Det var nogle smukke oplevelser. Vi takker Ketut mange gange for at have gjort det muligt �

Vi var også så heldige at opleve en ‘familieforøgelse’, da lille Coco kom til Jungle Joglo �

Omgivelserne og selve hytterne levede fuldstændig op til forventningerne. Dog skal det nævnes, at man ikke skal være sart overfor insekter og større krybdyr, da hytterne ikke er fuldt lukkede.
Men til gengæld har vi nydt hvert et bad, som foregik for åben himmel. Det er en oplevelse i særklasse �

Vi giver hermed Jungle Joglo vores varmeste anbefalinger.

Knus og kærlighed fra
Britt og Pernille