Jungle Joglo

 Oplev Bali på en anderledes og nærværende måde❤

Bo i vores smukke træhuse og oplev det autentiske Bali, helt tæt på. 

Jungle Joglo ligger i udkanten af en lille bjerglandsby, midt på øen, lige ud til det frodige junglelandskab.  

Området er uspoleret og autentisk, og det ligger langt fra de sædvanlige turiststeder. 

Nyd roen og den afslappede stemning omkring Jungle Joglo. Høns, ænder, hunde, børn og naboens ko, bidrager lystigt til lydbilledet.

Følg livet i det lille landsbysamfund og gå på opdagelse i naturen.

 Jungle Joglo består af to tradtionelle træhuse (Joglo) fra den indonesiske ø Sumatra.

Husene, er hver ca 35 kvm, bestående af et stort rum med dobbeltseng med myggenet, opbevaring til dit tøj, køleskab og ventilator.
 
Altanen er overdækket og har udsigt lige ud til en masse bananpalmer, avokado-, papaya-, durian-, kaffebuske og rambutan-træer.
Der er bord og siddepladser.

Badeværelset, der er delvist udendørs, er en oplevelse for sig.
Toilet og håndvask er under tag, mens bruseren er under åben himmel, helt ugeneret, men med kig til trækronerne.

Husene ligger tæt på hinanden og tæt på de lokale, så vær en god nabo.

Vi er ved at opføre endnu "The Gardenroom" som bliver med direkte udgang til vores frodige have. Billeder følger!

Børnevenlige Bali

Det er supernemt, at have dine børn med på en eventyrrejse til Bali ❤ 


Balineserne ELSKER børn og dine børn vil ELSKE det!


Der er altid nogen skønne balinesiske unger, at lege med (også selvom man måske ikke taler samme sprog) altid noget nyt og spændende at opleve for hele familien.


Vi kan tage jer med til alle slags oplevelser lige fra storslåede ceremonier, fodboldkamp, spændende naturoplevelser, strandtur eller besøg hos vores naboer.

Området

Når du bor i Jungle Joglo bliver du en del af det lokale liv.
Der er haner, der galer, høns, der gokker, ænder, der rapper, unger, der leger, hunde, der gør - selv naboens ko siger også noget indimellem - og så er der mange spændende planter og vilde fugle.

De lokale er venlige, nysgerrige og gæstfri, og I kan komme på besøg hos en lokal familie.
Jungle Joglo ligger midt på Bali på siden af Balis næststørste vulkan, Batur, og midt i det frodige jungle-landskab tæt på landsbyen Tampaksiring.

Gå en tur ad små hyggelige stier, ned i dalen til Tirta Empul, det hellige vands temple. Der springer en masse hellige kildevæld i bunden af dalen. De fleste findes inde i templet (som man kan besøge) men der er også "vilde" kilder i skoven.
I dette område, ligger nogle af de ældste og mest hellige templer på hele øen.  

Få en guidet vandretur i junglen, til den nærmeste kaffe- og krydderiplantage. 

  • Butikken oppe ved vejen

  • Det lokale spisested

  • Junglekøer

  • Pura Tirta Empul

  • Jungle Joglo

  • Risvandingskanalen

Hvad med mad?

Jungle Joglo ligger langt ude på landet. Der er flere små lokale spisesteder med simpel indonesisk mad og streetfood oppe ved den store vej. 
Hvis man går 900 m ned af vejen er der 2 gode restauranter, som også bringer mad ud til Jungle Joglo.

Vi dyrker derfor rigtigt meget frugt og grønt selv. Både i haven, men også i et speciel hydropondik dyrkningssystem. Alt bliver selvfølgelig dyrket økologisk.

Det vi ikke selv dyrker, finder vi hos vores naboer.
Der er selvfølgelig morgenmad med i prisen og de andre måltider kan tilkøbes hos os, efter behov. Alt er tilberedt af friske lokale råvarer.

Man kan også, meget nemt tage på aftentur til Ubud, hvor der er mange gode restauranter og caféer. Det tager ca 25 min at køre til Ubud med vores chauffør.
Der ligger også en lille hyggelig kiosk oppe ved hovedvejen, som sælger drikkevarer, snacks, klipklappere, shampoo og andre små-fornødenheder. 
Der er også flere små 'købmandsbutikker' lidt nede af vejen.

Filosofien bag

Det har fra start af været meget vigtigt for os, at dette projekt bliver udført i samarbejde med lokalsamfundet rundt om os. Det er vigtigt for os, at vores naboer også føler sig som en del af Jungle Joglo. At vores lille projekt kan være med til at løfte området.

Vi køber deres afgrøder og de åbner deres hjem for vores gæster.

De lokale unger, har vi engageret som "Little Trash Heroes". De får lommepenge for at holde området fri for den allestedsnærværende plastik. De bliver bevidste om vigtigheden i at holde naturen ren og kan forhåbentligt forbedre deres engelsk, ved at snakke med jer gæster. 

Men vores aller-fornemmeste opgave er selvfølgelig at give vores gæster en helt unik oplevelse. Åbne dørene ind til den fortryllende og magiske verden, som den balinesiske kultur er. 
Fantastiske og uventede eventyr er altid lige rundt hjørnet og det er en god idé også at lade kalenderen være åben, for en uventet oplevelse. 

Hvem er vi?

Vi,

Ketut & Thea, har i en årrække sendt gæster afsted på drømmerejser til Bali. Dog altid i andres huse. Med Jungle Joglo har vi taget skridtet videre og lever drømmen helt ud.
Vi har kendt hinanden i 14 år og betragter hinanden som familie .

Vi driver desuden en lille eksportvirksomhed sammen og har et rigtigt godt samarbejde.

I 2016 fik vi overrakt en meget fin anderkendelse, af den indonesiske ambassadør i Danmark.


"In recognition of your outstanding performance and strong commitment in support of enhancing and promoting the bilateral trade partnership between Indonesia and
Denmark"

Thea modtog prisen på den indonesiske ambassade, i København i 2016.

I august 2017, da Ketut var på besøg i Danmark, var vi begge to på besøg hos ambassadøren og hans frue. En stor oplevelse for os begge to. 

Ynglings ordvekslingen ved besøget må helt klart være: " Hello, I´m the ambassador of Norway" " Hello, I´m Ketut from Bali"

 

Da Ketut besøgte Danmark.